Foto: Vida Press
Sievietes, apmeklējot saviesīgus pasākumus, īpaši lielu vērību pievērš ne tikai īstās kleitas izvēlei, bet arī atbilstoša grima pieskaņošanai. Tiesa, nereti ar sejas krāsošanu gadās pārspīlēt, un neliels starpgadījums gadījies arī aktrisei Andželīnai Džolijai (attēlā).

Vairums sieviešu ikdienā pieturas pie dabiska un minimāla grima, un arī Andželīna nav izņēmums, taču slavenībām, apmeklējot publiskus pasākumus, pamatīga grima kārta uz sejas un dekoltē zonas ir gluži vai nerakstīts likums, kurš arī tiek paklausīgi ievērots.

Tiesa, pat slava un bagātība nevienu cilvēku nevar paglābt no pavisam ikdienišķām likstām, un nereti šovbiznesa spīdekļiem gadās ļoti neveiksmīgi uzkrāsoties, un šonedēļ tabloīdu nežēlastībā kritusi Džolija.

Andželīna, apmeklējot sava mīļotā vīrieša Breda Pita producētās filmas The Normal Heart pirmizrādi, bija nedaudz pārcentusies ar pūdera uzklāšanu, un noteiktā apgaismojumā uz viņas sejas un dekoltē zonas bija manāmi acīmredzami balti pleķi.

Lieki teikt, ka mediji no visas pasaules metušies virsū aktrisei tā, it kā viņa publiski būtu parādījusies vispār bez grima pēc vētrainas ballītes, kas ilgusi vairākas dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!