Foto: Vida Press

Aizvadītā gada nogalē par vienu no apspriestākajām personām ārzemju medijos kļuva populārā Holivudas aktrise Dženifera Anistone (attēlā pa labi), kuru fotogrāfiem izdevās iemūžināt pludmalē.

44 gadus vecā aktrise vairākkārt ierindojusies planētas seksīgāko un skaistāko sieviešu topos, un ļaudis visā pasaulē joprojām nebeidz jūsmot par Dženiferas tvirto un jaunavīgo ķermeni, ko visā krāšņumā arī iemūžinājuši paparaci.

Aizvadītā gada nogalē Anistone baudīja atvaļinājumu Meksikā, un kopā Dženiferu pludmalē gozējās arī viņas labākā draudzene Kortēnija Koksa, kā arī līgavainis Džastins Terū - kompānija laiskojās saulītē, bet tikmēr to paslepus iemūžināja fotogrāfi.

Šie foto ārzemju medijos kļuvuši par īstu sensāciju, un īpašs uzsvars tiek likts uz to, ka gan Anistone, gan Koksa, kura ir gandrīz 50 gadus veca, peldkostīmos izskatās lieliski - abu dāmu ķermeņi, šķiet, pēdējo desmit gadu laikā nemaz nav mainījušies.

Tāpat sava tiesa uzmanības veltīta arī Anistones mīļotajam. Abi oficiāli sāka tikties 2011. gadā. Drīz vien balodīši arī saderinājās, un par to uzgavilēja ne tikai Dženiferas draugi, bet arī fani - mēļo, ka aktrise, kurai mīlestībā līdz šim nav veicies, beidzot sastapusi savu īsto un vienīgo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!