Foto: AFP/Scanpix/LETA

Otrdien, 14. maijā, tika atklāts ikgadējais Kannu kinofestivāls, kurā īpaša ievērība tiek pievērsta ne tikai filmu pirmizrādēm, bet arī pasākuma viešņu stilam, un pirmajā dienā nedalītu preses fotogrāfu uzmanību guvusi amerikāņu aktrise, seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" ("Desperate Housewives") zvaigzne Eva Longorija.

Kannu festivāla sarkanais paklājs tradicionāli ir vieta, kur aktrisēm apliecināt savu gaumes izjūtu, un 44 gadus vecā Longroija, kura pērn laida pasaulē dēliņu, festivāla atklāšanā pārsteigusi ar ļoti drosmīgu tērpu, kas izcēlis viņas sievišķību.

Kuplā kleita, kurā Longorija defilēja par sarkano paklāju zombiju filmas "The Dead Don't Die" pirmizrādē, bija apveltīta ar dziļu šķēlumu, kas ļāva novērtēt aktrises slaidās kājas.

Tiesa, dažbrīd aktrisei rūpes sagādāja vēja brāzmas, kas nebēdnīgi rotaļājās ar kleitas vieglo audumu, tomēr Evai izdevās tērpu godam iznest un izvairīties no nevēlama misēkļa.

Atgādinām, ka Kannu kinofestivāls Francijas Rivjērā ir viens no svarīgākajiem un prestižākajiem notikumiem kino dzīvē. Šogad tas ilgs līdz 25. maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!