Foto: Vida Press

41 gadu vecais amerikāņu aktieris Leonardo Dikaprio vienmēr dēvēts par siržu lauzēju, un viņš neskaitāmas reizes ierindots pasaulē iekārojamāko vīriešu apkopojumos. Kinozvaigznes gaume ir nemainīga – viņa kaislība ir slaidas modeles ar blondiem matiem. Mediji vēsta, ka par viņa jauno simpātiju kļuvusi britu daiļaviņa Roksija Hornere (attēlā pa labi).

Hornere ir britu modele. Runas, ka viņai ir romāns ar Dikaprio, uzvirmoja pirms pāris mēnešiem – februārī. Zinātāji izdevumam "The Sun" pastāstījuši, ka attiecības ievirzījušās nopietnā gultnē.

Lai gan Dikaprio dzīvo ASV, viņš regulāri lidojot uz Angliju, lai satiktu savu jauno simpātiju. Tiek vēstīts, ka abi nesen kopā devušies baudīt Londonas naktsdzīvi. Vairāki aculiecinieki redzējuši pārīti skūpstāmies.

Tāpat arī Hornere vairākkārt devusies pāri okeānam uz ASV, lai apciemotu Dikaprio. Informatori "The Sun" pastāstījuši, ka aktieris un modele kopā pavada ļoti daudz laika un pie katras izdevības cenšas viens otru satikt.

Nedz modele, nedz aktieris runas par abu romāniņu nav publiski komentējuši, taču mediji nerimstas – Hornere ziņu virsrakstos tiek dēvēta par Leo jauno sirdsdāmu.

Mīlas romāna ar Dikaprio dēļ Hornerei pievērsta pastiprināta uzmanība, un viņai sekot sākuši paparaci. Šonedēļ sensāciju kārie fotogrāfi tikuši pie kadriem, kuros iemūžināts, kā modele iepērkas un piemēra seksīgu vešiņu kādā Eseksas apakšveļas veikaliņā.

Daži britu tabloīdi nav kautrējušies pavēstīt, ka Hornere pikantu apakšveļu iepirkusi, lai iepriecinātu Dikaprio.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!