Foto: Reuters/Scanpix/Vida Press

Tabloīdi aktīvi ķērušies klāt Holivudas aktiera Toma Krūza privātās dzīves vētīšanai. Publiskajā telpā izplatījušās runas, ka viņam parādījusies jauna simpātija – 28 gadus vecā aktrise Vanesa Kērbija (abi attēlā).

Ārzemju mediji vēsta, ka šobrīd 54 gadus vecais Krūzs un Kērbija kopā filmējas "Neiespējamās misijas" filmu sērijas sestajā daļā, kas, kā liecina vietnē "IMDb.com" publicētā informācija, uz lielajiem ekrāniem ASV iznāks nākamā gada vasarā.

Zinātājs, kurš, protams, vēlējies saglabāt anonimitāti, izdevumam "InTouch Weekly" šonedēļ klāstījis, ka Krūzs pats personīgi esot nokārtojis, lai Vanesa kopā ar viņu filmētos "Neiespējamajā misijā".

"Viņš filmas veidotājiem paziņoja, ka Vanesai jāspēlē izšķiroša loma franšīzes sestajā daļā," klāstījis zinātājs, piebilstot, ka, tiklīdz abi satikušies filmēšanas laukumā, starp viņiem izveidojusies tūlītēja jūtu ķīmija.

"Viņas enerģija un šarms ir pilnībā viņu apbūris," skaidrojis anonīmais avots. Zinātājs apgalvojis, ka Krūzs jau sācis plānot kopīgu nākotni ar pievilcīgo aktrisi un viņu apprecēt – vīrietis beidzot esot nobriedis atkal iestūrēt laulības ostā un izveidot ģimeni.

"Viņš viņu vēlas padarīt par nākamo Toma Krūza kundzi," sacījis informators.

Tiesa, neviens no iesaistītajiem pagaidām nav komentējis runas par dienesta romānu, savukārt slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji jau dīdās nepacietībā, ka, iespējams, Krūzam izdevies atrast piemērotu kandidāti savas ceturtās sievas lomai.

Atgādinām, ka Toms Krūzs bijis precējies trīs reizes. Astoņdesmito gadu beigās viņa sieva bija aktrise Mimi Rodžersa, taču šī savienība ilga tikai trīs gadus – 1990. gadā laulība tika oficiāli šķirta. Tajā pašā gadā viņš apprecējās ar kinozvaigzni Nikolu Kidmenu, un šī savienība ilga 11 gadus.

Savukārt no 2006. līdz 2012. gadam Krūzs bija precējies ar aktrisi Keitiju Holmsu, un šajā savienībā pasaulē nākusi meita Suri, kurai aprīlī apritēs 11 gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!