Foto: Vida Press
Vairākas slavenības jau paspējušas atklāt pludmales sezonu un izbaudīt brīvdienas šikos kūrortos, un tagad viņu pulciņam pievienojusies arī 41 gadu vecā Holivudas aktrise Kamerona Diasa (attēlā), kura atkailinājusies Karību jūras pludmalē.

Kamerona kopā ar vairākām draudzenēm aizvadītajā nedēļā baudīja laisku atpūtu Karību salās, un pludmales prieki aktrisei un viņas kompanjonēm izvērtās par veselu šova programmu, kurā galveno lomu, protams, spēlēja Diasa.

Saules apreibināta, Kamerona savām draudzenēm sniedza uzjautrinošu striptīza priekšnesumu, kura laikā viņa koķeti rotaļājās ar bikini augšdaļas lencītēm, līdz tās atsēja pavisam, nometa niecīgo auduma gabaliņu uz zemes un tālāk izklaidējošo šovu turpināja, krūtis aizsedzot ar plaukstām.

Tāpat viņa nesmādēja arī vīna malkošanu, lēkšanu jūrā no klintīm, selfiju taisīšanu smiltīs un citas everģēlības, kurām ar milzīgu aizrautību līdzi sekoja arī netālu esošie slavenību fotogrāfi, kuriem aktrises un viņas draudzeņu izklaides izdevās iemūžināt attēlos.

Fotogrāfijas ārvalstu medijos jau iemantojušas milzīgu popularitāti, un īpaši atzinīgus vārdus aktrises fani veltījuši viņas perfektajām auguma aprisēm, kuras nemaz neliecina par to, ka Diasa šovasar svinēs 42 gadu jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!