Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā Santamonikā norisinājās Critic's Choice Awards balvu pasniegšanas ceremonija. Par vienu no apspriestākajām pasākuma viešņām kļuva Holivudas aktrise Dženifera Anistone - viņa visus apžilbinājusi ar seksapīlu.

Tabloīdi ziņo, ka 46 gadus vecā Anistone ceremoniju apmeklējusi kopā ar savu vīru, aktieri Džastinu Terū (abi attēlā). Pāris sabiedrībā kopā iziet reti, un Dženifera bija īpaši piedomājusi, lai abu parādīšanās uz sarkanā paklāja nepaliktu nepamanīta.

Anistone bija tērpusies vakarkleitā ar dziļu šķēlumu priekšpusē, un aktrise, pozējot fotogrāfiem, šo apģērba niansi izmantoja, lai nodemonstrētu savas tvirtās un labi trenētās kājiņas.

Ārvalstu modes kritiķi Anistones vizuālajam tēlam veltījuši ļoti atzinīgus vārdus, un viņas visnotaļ pikantā kleita atzīta par vienu no pasākuma apmeklētāju labākajām tērpu izvēlēm.

Savs labums no tā ticis arī aktrisei - viņa jau atkal apliecinājusi, ka pareizs uzturs un fiziskās aktivitātes ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā saglabāt jaunavīgas formas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!