Foto: Vida Press

Šonedēļ Losandželosā pirmizrādi piedzīvoja "Disney" studijas filma "Melnā feja Malefisenta: Tumsas valdniece" ("Maleficent: Mistress Of Evil"), kurā galveno lomu atveido Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija. Uz sarkanā paklāja pasākumu viņa bija ieradusies kopā ar savu kuplo bērnu pulciņu, un, kā vēsta ārzemju mediji, aktrise burtiski starojusi.

44 gadus vecā kinozvaigzne, kura filmā attēlo feju Malefisentu, pirmizrādē bija ieradusies melnā vakarkleitā, kas izcēla viņas auguma siluetu. Kleita bija papildināta arī ar zīmīgu akcentu – skorpiona piespraudi, kas rotājās uz viena gurna.

Lai gan aktrises tērps un pašpārliecinātība izpelnījusies daudz komplimentu, neviltotu sajūsmu mediji veltījuši arī Džolijas un viņas bijušā vīra Breda Pita bērniem, kuri jau izauguši par pusaudžiem.

Džolijas vecākais dēls Medokss, kurš jau sasniedzis pilngadību, pirmizrādē nebija ieradies, jo viņš šoruden devās studēt uz Dienvidkoreju.

Līdzās savai slavenajai mammai uz sarkanā paklāja mirdzēja 15 gadus vecais Pakss un par viņu vienu gadu jaunākā Zahara, kuri, tāpat kā Medokss, ir adoptēti.

Tāpat arī mammu pirmizrādē atbalstīja Džolijas un Pita bioloģiskās atvases – pirmdzimtā meita Šilo, kurai ir 13 gadi, un 11 gadus vecie dvīņi Vivjena un Nokss.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!