Foto: Vida Press

Vienam no Holivudas populārākajiem aktieriem Džonijam Depam šī vasara sākās slikti – viņš zaudēja māti, bet jau dažas dienas vēlāk par šķiršanos paziņoja viņa laulātā draudzene Ambera Hērda. Emocionālie pārdzīvojumi atstājuši arī acīm redzamas pēdas.

Kad maija beigās parādījās ziņas, ka Depa 15 mēnešus ilgās laulības šķiršanas iemesls ir vardarbība ģimenē un aktieris ne reizi vien pacēlis roku pret sievu, aktieris no šīs jezgas norobežojās.

Pēc dažiem supergrupas "Holywood Vampires" koncertiem, no kuriem viens norisinājās Stokholmā, Deps no plašākas sabiedrības acīm nozuda, tāpēc viņa izskata izmaiņas ir vēl jo pamanāmākas.

Trešdien, 29. jūnijā, manīgie paparaci viņu pamanījuši Holivudā, kad aktieris devās prom no ģimenes vakariņām, un ārvalstu tabloīdus jau pāršalkuši virsraksti, ka Deps zaudējis svaru.

Šobrīd sācies tiesas process par šķiršanos, un ārzemju izdevumu rīcībā esošā informācija liecina, ka no liekas uzmanības un sensāciju kārajiem žurnālistiem aktieris slēpjas Bahamu salās, Holivudā ierodoties vien ārkārtējos gadījumos.

Aizvadītajā nedēļā tapuši paparaci foto lika satraukties arī par Amberas Hērdas pārmērīgo kārnumu – lai gan viņa nekad nav bijusi kuplu miesu īpašniece, pēc skandāla viņa kļuvusi vēl tievāka, apliecinot, ka mīlas mokas un skandāli nepaliek bez sekām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!