Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Latvijas Nacionālajā teātrī norisinājās "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika godināti aizvadītā gada teātra sezonas labākie iestudējumi un individuālie sniegumi. Pašmāju skatuves zvaigznēm tā bija iespēja nodemonstrē savu labo gaumi un stila izjūtu.

"Spēlmaņu naktī" ierasti novērojama pašmāju aktieru elegances paraugstunda. Dāmas parasti ir skaisti saposušās vakara pasākumam piemērotos tērpos, savukārt kungi priecē ar uzvalkiem.

Šogad viena no ceremonijas pamanāmākajām viešņām bija aktrise Ieva Florence, kura pasākumam bija izvēlējusies vakartērpu melnā krāsā. Sievišķīgu "odziņu" viņas elegantajam tēlam piešķīra koķets šķēlums, kas atsedza kājas.

Arī citas svinīgā pasākuma viešņas ielākoties bija pieturējušās pie klasikas un izvēlējušās melnus tērpus ar nelieliem, interesantiem akcentiem. Tiesa, pūlī varēja manīt arī dažas drosiminieces, kuras izcēlās ar košākām krāsām.

Jau vēstīts, ka par gada labāko režisoru tika atzīts Viesturs Kairišs, savukārt kategorijā "Labākā aktrise" uzvarēja Guna Zariņa, bet kā gada labākais aktieris "Spēlmaņu nakts" ceremonijā šogad triumfēja Vilis Daudziņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!