Foto: DELFI

Starp populārākajām jaunās paaudzes aktrisēm Latvijā ir Elīna Vaska (attēlā pa labi), par kuru plašāka sabiedrība uzzināja pēc viņas spilgtās kino debijas filmā "Es esmu šeit". Tagad jaunā zvaigzne sevi apliecinājusi arī modes lauciņā.

25. Rīgas modes nedēļā Elīnu varēja sastapt ne tikai pasākuma aizkulisēs, bet arī uz mēles – viņa defilēja dizaineres Aritas Varžinskas veidotajā zīmola "Paviljons" kolekcijas skatē.

Nepamanīta jaunā aktrise nepalika arī starp Rīgas modes nedēļas viesiem – viņa to apmeklēja kopā ar stilisti Kristīni Čakari (attēlā pa kreisi). Tā kā abas meitenes bija izvēlējušās saskaņotus tērpus un izskatījās gluži kā dvīnes, stiliste un aktrise pievērsa daudzu skatienus.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā uz ekrāniem nonākusī režisora Renāra Vimbas filma "Es esmu šeit" atzinīgu vērtējumu guva gan Latvijā, gan aiz tās robežām, un šoruden Vaska par Rajas lomu tajā tika pie savas pirmās "Lielā Kristapa" balvas kā labākā aktrise.

Pēc dalības filmā Vaska debitējusi arī teātrī – viņa redzama Dailes teātra iestudējumā "Mīļākais". Tāpat jaunā aktrise piedalījusies pašmāju seriāla "Šķiršanās formula" tapšanā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!