Foto: Instagram.com/therock/

Uz lielajiem ekrāniem visā pasaulē nonākusi astotās "Ātrs un bez žēlastības" daļa "The Fate of the Furious". Tajā ierasti starp galvenajiem varoņiem gozējas par seksīgāko vīrieti atzītais Dveins Džonsons.

Profesionālais cīkstonis, kurš pazīstams arī kā The Rock (Klints), kino industrijā darbojas kopš deviņdesmito gadu beigām. Viņa augums ir 1,96 metri, bet svars sasniedz 120 kilogramus. Iespaidīgie parametri noteikti ir viens no galvenajiem priekšnosacījumiem, lai tiktu pie izteiksmīgām kino lomām. Viņa kontā jau ir 98 kino un TV darbi.

44 gadus vecais Dveins Džonsons šobrīd ir īsts Holivudas veiksminieks, jo viņš ne tikai lepojas ar izskatu, kas nodrošina pirmo vietu seksīguma topā, bet arī ar visvairāk pelnošā aktiera godu žurnāla "Forbes" pērn sastādītajā sarakstā.

Īsts "karstais gabaliņš" viņš ir arī interneta vidē – foto blogā "Instagram" vien kinozvaigznei seko teju 83 miljoni cilvēku. Džonsons labprāt dalās ar mirkļiem, ko piedzīvo šovos, filmēšanas laukumos un, protams, sporta zālē. Tāpat viņš labprāt ākstās un ievieto smieklīgus video.

Brīžiem aktieris ļauj ieskatīties arī savā ģimenes dzīvē. Īpaši jauks video parāda kā lielais tētis dzied apsveikuma dziesmu savai meitiņai Džasmīnai. Džonsons iestūrējis laulības ostā divreiz, un viņam ir vēl viena atvase no iepriekšējām attiecībām.

A post shared by therock (@therock) on Jan 20, 2017 at 7:52am PST

A post shared by therock (@therock) on Sep 15, 2016 at 8:00am PDT

A post shared by therock (@therock) on Oct 7, 2016 at 6:24pm PDT

A post shared by therock (@therock) on Oct 25, 2016 at 9:15am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!