Foto: Vida Press
Pagājuši jau 17 gadi, kopš mazais Sems izlauzās cauri Hītrovas lidostas drošības dienestam, lai satiktu savu mīlestību, amerikāņu skolniecīti – tā bija sirdi plošoša aina jaukajā Ziemassvētku filmā "Tāda ir mīlestība" ("Love Actually"). Aktierim, kurš atveidoja Semu, apritējuši 30 gadi.

"Love Actually" ir 2003. gadā britu režisora Ričarda Kērtisa veidota romantiska komēdija, ko televīzijas visā pasaulē translē ap Ziemassvētku laiku. Tajā savijas vairākas no sākuma šķietami nesaistītas sižeta līnijas, beigās izveidojot aizkustinošu stāstu par mīlestību.

Filma pulcēja slavenu aktieru plejādi: tajā spēlēja Rovans Atkinsons, Hjū Grants, Emma Tomsone, Keira Naitlija, Kolins Fērts, Alans Rikmans, Liams Nīsons un citas zvaigznes.

Liama Nīsona atveidotais Daniels viens pats audzina savas mirušās sievas dēlu Semu, kuru atveidoja Tomass Sengsters. Viņš šogad nosvinējis apaļu 30 gadu jubleju, un nupat parādījies britu BBC šovā "The One", daudzus filmas fanus pārsteidzot: joprojām Sengstera vaibstos jaušams tas pats mazais mīlētājs Sems!

BBC ēterā Sengsters atzīst, ka jauneklīgais izskats viņam šad tad arī traucējot. Piemēram, nesen bārā Kanādā aktieris gribējis nopirkt kausu alus, taču piemirsis savus dokumentus. Galu galā viņš bārmenim rādījis savu profilu filmu datu bāzē IMDB, tādējādi cerot pierādot, ka jau sen ir pilngadīgs.

Kanādiešu bārmenis gan ķiķinājis un joprojām atteicies pārdot viņam alu, sakot ka bērnus nedrīkst apkalpot. Arī filmas fani sociālajos tīklos atzīmē, ka 30 gadu vecais aktieris joprojām izskatās itin kā iestrēdzis sešpadsmit gadu vecumā.

"Love Actually" bija otrā filma Sengstera aktiera karjerā. Nu to jau ir vairāk nekā 20. Tāpat viņš aktīvi filmējas dažādos TV seriālos. Viņš ir arī basģitārists mūzikas grupā "Winnet", kurā soliste ir aktiera māte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!