Foto: Vida Press/Kadrs no video

Ikviens, kurš vecāks par gadiem 30, atminas skaistās draiskules no rokgrupas "Aerosmith" deviņdesmito gadu videoklipiem. Kā viņām klājas tagad?

"Crazy", "Cryin", "Amazing" – šie bija slavenās grupas "Aerosmith" deviņdesmito gadu sākuma un vidus gabali, kuru klipos tika izstāstīts kāds stāsts. Tie tika veidoti kā mazas filmas.

Daudzi atceras šo klipu varones – koķeto gaišmati un valšķīgo tumšmati. Tās bija Alīsija Silverstone un Līva Tailere. Tolaik viņas kļuva par tīņu elkiem visā pasaulē. Taču tolaik nekur neizskanēja trauksme par pārmēru seksualizētām 16 gadu vecām jaunietēm, kādas viņas arī bija.

Līva ir "Aerosmith" solista Stīvena Tailera meita, un filmēšanās tēva grupas video pavēra viņai vēl plašāku ceļu modeļu biznesā, kur viņa jau pāris gadus pirms klipiem bija ielauzusies.

Savukārt Alīsija tika "atrasta" pēc tam, kad bija jau nofilmējusies savā pirmajā lomā lentē "Crush" (1992).

Tagad Alīsijai ir 43 gadi, bet Līvai 42.

Abas arīdzan turpina karjeru kino un TV industrijā ar lielākiem vai mazākiem panākumiem.

Kā privātajā dzīvē klājas Līvai Tailerei

Tailere deviņdesmitajos trīs gadus satikusies ar aktieri Hoakinu Fīniksu (viņš viņu uz laiku pievērsa vegānismam), taču šīs attiecības izira. Vēlāk viņa sagājās ar britu grupas "Spacehog" mūziķi Rojstonu Langdonu, ar kuru 2001. gadā saderinājās un vēl pēc diviem gadiem arī apprecējās. 2004. gadā pasaulē nāca pāra dēls, taču 2008. gadā abi izšķīrās.

Pēcāk Tailere atzina, ka viņai nepatīk tērēt laiku vienkāršiem randiņiem, viņa gaida un cer uz lielo mīlu.

Tāda nāca 2014. gadā, viņai satiekot sporta menedžeri Deividu Gārdneru. Jau pēc gada pasaulē viens pēc otra ieradās pāra dēls un meita. Juridiski Tailere ar Gārdneru nav precējušies.

Zināms, ka Līva ir transcendentālās meditācijas piekritēja. "Tā man palīdz būt labākai mātei, pieņemt labākus lēmumus un kopumā menedžēt stresu. Tā palīdz it visam," uzskata triju bērnu māmiņa.

Ko dara Alīsija Silverstone

Silverstone ir viena bērna māmiņa.

2005. gadā viņa salaulājās ar savu ilggadējo draugu, mūziķi Kristoferu Jarecki, ar kuru bija satikusies astoņus gadus. 2011. gadā piedzima dēlēns, taču 2018. gadā šī laulība izira.

Vienlaikus kopdzīvē ar Jarecki daiļā aktrise pievērsās pilnīgam eko dzīvesveidam. Viņu mājās Losandželosā itin viss bija veselīgi uzbūvēts, un cīņu par dabu un dzīvnieku tiesībām viņa turpina joprojām.

Silverstones "Instagram" kontā nav ieraugāmas nekādas nobīdes no strikti veselīga dzīvesveida, tam viņa iedvesmo arī savus sekotājus, kuru skaits pārsniedz vienu miljonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!