Foto: Vida Press
Šoruden apritēs 24 gadi, kopš TV ekrānos tika parādīta seriāla "Draugi"("Friends") pirmā sērija. Tam bija lemts kļūt par vienu no visu laiku populārākajiem seriāliem televīzijas vēsturē, un visi tā galveno varoņu atveidotāji bija sava laika jauniešu elki.

Vienu no galvenajām lomām – doktoru Rosu Gelleru – seriālā atveidoja aktieris Deivids Švimmers. Daudzi piekritīs, ka, lai gan viņa tēls reizēm mēdza būt visai kaitinošs un apnicīgs, tam arī piemita savs šarms, kas savaldzināja miljoniem sieviešu visā pasaulē.

Pērn rudenī Švimmers nosvinēja 51 gada jubileju, un viņa jaunības dienu daile joprojām nav zudusi. Ārzemju mediju sajūsmu šonedēļ izpelnījušies paparaci kadri, kuros aktieris iemūžināts savās ikdienas gaitās Ņujorkā, un tie ļauj novērtēt, kā laika zobs izmainījis viņa izskatu.

Daudzi fani atzinuši – Švimmers joprojām izskatās lieliski. Turklāt, pārkāpjot 50 gadu slieksni, viņš kļuvis vēl vīrišķīgāks un lepojas ar nedaudz iesirmiem bārdas rugājiem.

Seriāls "Draugi" tika demonstrēts no 1994. līdz 2004. gadam, un notikumiem sešu galveno varoņu dzīvēs varēja just līdzi 236 sēriju garumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!