Foto: Mavrix/Scanpix

Vampīrsāgas Krēsla aktrise Kristena Stjuarte nesen iegādājusies jaunu īpašumu Losandželosā par 2,2 miljoniem ASV dolāru, tomēr, pretēji baumām, viņa nedzīvos kopā ar draugu Robertu Patinsonu, bet gan aptuveni divu kilometru attālumā no viņu kādreizējās kopīgās mājvietas.

Darījums noticis augusta beigās, aptuveni mēnesi pēc tam, kad atklātībā nonāca Stjuartes sānsolis ar precēto režisoru Rūpertu Sandersu, pēc kura viņa un Patinsons pašķīrās. Nesen abi aktieri gan nenoliedza iespēju, ka atkal varētu kļūt par pāri, bet īsta apstiprinājuma tam pagaidām nav.

Stjuartes jaunais īpašums veidots jauktā meksikāņu stilā un atrodas Losandželosas modīgajā Los Feliz rajonā. Mājas platība ir 278 kvadrātmetri, tajā ir četras guļamistabas un papildu vannasistaba.

Kā informē nekustamo īpašumu portāls Zillow, īpašumā ir plašas terases, baseins un spa, kā arī ārējais kamīns, bet kā mājas lielāko vērtību speciālisti tomēr atzīst krāšņo tropisko ainavu ap īpašumu, plašos zālienus un skaisto skatu uz pilsētu.

Tāpat kļuvis zināms, ka Patinsons meklē pircēju mājai, kur viņš dzīvoja kopā ar Stjuarti, jo tur, kā aktieris atzinis izdevumam US Weekly, "mājo pārāk daudz atmiņu". Abi aktieri tur apmetās 2011. gada septembrī.

Nedaudz vēlāk Patinsons arī atzinis, ka piedevis Stjuartes "kļūdu" un viņi varētu atjaunot attiecības. Žurnālisti šo atklāsmi gan uztvēra ar zināmu neticību, izsakot iespēju, ka tas varētu būt mārketinga triks pirms novembrī paredzētās Krēslas pēdējās filmas pirmizrādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!