Foto: Vida Press

Šī gada jūnijā pasauli pāršalca vēsts, ka amerikāņu aktrise, vampīru sāgas Krēsla zvaigzne Kristena Stjuarte ir izveidojusi romantiskas attiecības ar savu asisteni Alīsiju Kārligu (abas attēlā). Šonedēļ paparaci beidzot tikuši pie attēliem, kuros abas sievietes iemūžinātas intīmā brīdī.

Fotogrāfi mīlnieces iemūžinājuši Santamonikā, kur aktrise un viņas asistente draugu lokā atpūtušās uz kādas viesnīcas balkona. Sievietes nav kautrējušās viena otrai izrādīt mīļumu, un paparaci piefiksējuši, ka abas dāmas apskāvušās.

Tiesa, abas sievietes un draugi nav bijuši sajūsmā ar to, ka viņi tiek iemūžināti. Kompānijas biedri ar dažādiem žestiem centušies parādīt fotogrāfiem, ka viņu klātbūtne nav vēlama, un Stjuartes draudzenīti paparaci spiegošana tik ļoti sadusmojusi, ka viņa novērotājiem pat parādījusi vidējo pirkstu.

Jau vēstīts, ka fakts par Stjuartes romāniņu ar viņas asistenti nāca gaismā vasaras sākumā, kad aktrises māte intervijā izdevumam The Mirror izpļāpājās, ka viņas meita esot biseksuāla. Tāpat viņa atklāja, ka Kristenai izveidojušās romantiskas attiecības ar sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!