Foto: AFP/Scanpix/LETA
Amerikāņu aktieris, filmas "Home Alone" ("Viens pats mājās") zvaigzne Makolijs Kalkins pēc lielā popularitātes viļņa bērnībā bija piedzīvojis ne tik veiksmīgus laikus, bet tagad viņa fani atkal var atviegloti uzelpot.

Lai gan Kalkina dzīvē jau ilgāku laiku vērojamas pozitīvas izmaiņas, dažādos publiskos pasākumos viņš ir rets viesis. Šī iemesla dēļ viņa ierašanās otrdien, 9. oktobrī, Losandželosā notikušajā Amerikāņu mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā guvusi gana lielu rezonansi.

Kalkins arī kāpa uz skatuves, lai pasniegtu balvu kategorijā "Labākais pop/rokmūzikas dziedātājs", un gan viņa fani sociālajos tīklos, gan ārvalstu mediji steiguši atzinīgi novērtēt deviņdesmito gadu kinozvaigznes jauneklīgo un veselīgo izskatu.

Kalkins šovasar svinēja 38 gadu jubileju, un savā karjerā viņš piedzīvojis gan žilbinošus slavas mirkļus, gan smagus kritienus. Ilgu laiku baumoja par bērnībā tik talantīgā aktiera aizraušanos ar narkotikām, un faniem viņu bija iespēja redzēt vien paparaci uzņemtos ne visai glaimojošos kadros.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!