Foto: Vida Press

Aktieris Mikijs Rūrks (attēlā) astoņdesmitajos gados tika dēvēts par seksa simbolu, taču vecumdienas viņš aizvada kā viens no pasaules šovbiznesa lielākajiem ērmiem – šis tituls viņam piedēvēts daudzo neveiksmīgo plastisko operāciju dēļ.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada rudenī aktiera fanus satrauca attēli, kuros pat visuzticīgākajiem Rūrka daiļrades cienītājiem daudzo sejas procedūru dēļ bija grūti atpazīt slaveno filmu zvaigzni, taču, par spīti nosodījumam, viņš turpina izķēmot savu ģīmi.

Jaunākie publicētie foto apliecina, ka pusgada laikā aktiera seja atkal mainījusies līdz nepazīšanai. Kā vēsta ārvalstu mediji, Rūrks, visticamāk, nesen atkal veicis vairākas plastiskās operācijas, kuru rezultātā viņa vaibsti kļuvuši pavisam svešādi.

Kā zināms, Mikijs kopš 12 gadu vecuma nodarbojas ar boksu, un deviņdesmito gadu sākumā, kad viņa aktiera karjera piedzīvoja lejupslīdi, Rūrks šim sporta veidam pievērsās profesionālā līmenī.

Ringā Rūrks visai nopietni pabojāja savu seju, tāpēc drīz vien sāka aizrauties ar plastiskās ķirurģijas pakalpojumiem. Tiesa, tas, cik lielu labumu operācijas viņam devušas, ir diskutabls jautājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!