Foto: AFP/Scanpix/LETA

Amerikāņu aktrise un modele, deviņdesmito gadu kulta seriāla "Pludmales patruļa" ("Baywatch") zvaigzne Pamela Andersone slavenību dzīvi atspoguļojošajiem tabloīdiem vienmēr bijis gards kumosiņš. Par sekssimbolu dēvētā skaistule, kurai 1. jūlijā apritēs 52 gadi, bijusi precējusies un šķīrusies četras reizes, bet nu jau kādu laiku viņas labvēlību bauda franču futbolists Adils Ramī.

Andersones privāto dzīvi apvijuši dažādi skandāli un presē tie savulaik iztirzāti līdz katrai sīkākajai niansei. Efektīgā skaistule četras reizes devusies pie altāra, divas no tām – ar amerikāņu pokera spēlētāju Riku Salomonu. Savukārt laulībā ar pirmo vīru rokeri Tomiju Lī piedzimuši divi dēli.

Arī otrajā piegājienā laulība ar Salomonu laulībai bija lemts krahs, un pēc šķiršanās 2015. gadā Andersonei piedēvētas romantiskas attiecības ar vairākiem atpazīstamiem vīriešiem.

Kopš 2017. gada Pamelas vārds tiek saistīts ar franču futbolistu Adilu Ramī. Pērn uzvirmoja runas, ka šīs attiecības pajukušas, bet jaunākie ziņu virsraksti liecina – pāris ir atkal kopā.

Andersone un par viņu 18 gadus jaunākais futbolists šopavasar kopā apmeklējuši vairākus saviesīgus pasākumus, kuros atstājuši ļoti saskanīga, mīloša pāra iespaidu, un ne viens vien ārzemju tabloīds arī norādījis – Pema kopā ar Ramī esot burtiski uzplaukusi.

Šopavasar pāris žilbināja uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja, savukārt šonedēļ abi mīlētāji manīti Parīzē mūzikla "Bionic Showgirl" pirmizrādē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!