Foto: Vida Press

Godalgotais Holivudas aktieris Kevins Speisijs (attēlā) šoruden iepinies nelāgā skandālā – viņš tiek apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos. Filmu zvaigzne oktobra beigās arī "iznāca no skapja", atzīstoties, ka ir izvēlējies dzīvot kā gejs, un tagad slavas saulītē izcelti intīmi kadri, kuros viņš pirms vairākiem gadiem iemūžināts kopā ar kādu noslēpumainu vīrieti.

Runas par Speisija netradicionālo seksuālo orientāciju uzvirmoja jau deviņdesmito gadu beigās, bet aktieris tolaik stingri noliedza, ka viņš būtu gejs. Savukārt šomēnes tabloīdi publiskojuši 2000. gadā tapušus paparaci foto, kuros tolaik 41 gadu vecais aktieris mīlinās ar kādu vārdā nenosauktu modeli, kurš, kā vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji, tolaik bijis 21 gadu vecs.

Fotogrāfijas uzņemtas Topangā Losandželosas pievārtē, kur Speisijs ar savu pavadoni izbaudījis pastaigu kalnos. Abi vīrieši apmainījušies ar dažādām mīļuma izpausmēm – apskāvieniem, plecu masēšanu un glāstiem. Tāpat arī aktieris pieglaudies jaunā vīrieša klēpim.

Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka fotogrāfijas tapušas vienu dienu pirms "Oskara" balvu ceremonijas, kurā Speisijs saņēma zeltīto statueti par tēlojumu 1999. gada filmā "American Beauty"("Amerikāņu skaistums").
Foto: Vida Press

Atgādinām, ka oktobra izskaņā aktieris Entonijs Raps Speisiju apsūdzēja par seksuālu uzmākšanos. Vīrietis apgalvoja, ka 1986. gadā kādā ballītē Ņujorkā Speisija dzīvoklī namatēvs viņam esot uzmācies. Incidenta laikā Raps bija 14 gadus vecs.

Dažas dienas vēlāk nāca jauna apsūdzība – filmu veidotājs Tonijs Montana atklāja, ka Speisijs viņam 2003. gadā esot uzmācies kādā populārā Losandželosas bārā.

Jāatzīmē, ka interneta televīzija "Netflix" oktobra beigās paziņoja par politiskā seriāla "House of Cards", kurā Speisijs atveido galveno lomu, beigām, un dažas dienas vēlāk vairāki uzņemšanas komandas dalībnieki sūdzējās par aktiera nepiedienīgajām izdarībām un "toksisko darba vidi" filmēšanas laukumā.

Seksuālā vardarbība šoruden kļuvusi par aktuālu tēmu Holivudā pēc apsūdzībām producentam Hārvijam Vainstīnam par uzmākšanos sievietēm vairāku gadu garumā. Kā vēsta tabloīdi, Speisijs nesen devies ārstēties uz rehabilitācijas klīniku Arizonā, kurā šobrīd ārstējas arī Vainstīns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!