Foto: Vida Press

Daudzu ļaužu atmiņā aktieris Metjū Perijs (attēlā) joprojām palicis kā pievilcīgais un sarkastiskais seriāla Draugi (Friends) tēls Čandlers Bings. Tiesa, jaunākie foto liecina, ka laika zobs un trauksmainais dzīvesveids nav viņu saudzējis.

Draugi tika translēti no 1994. līdz 2004. gadam, un tikai dažiem no galvenajiem varoņiem izdevies noturēties slavas virsotnēs, kurās tie gozējās laikā, kad seriāls tika demonstrēts.

Ne pārāk veiksmīgi karjera pēc seriāla beigām iegrozījusies arī šobrīd 46 gadus vecajam Perijam. Viņam tā arī nav izdevies kļūt par pieprasītu aktieri, turklāt Čandlera lomas atveidotājs savulaik slīcis alkohola atkarībā.

Ārvalstu foto aģentūrās publiskoti paparaci foto, kuros Perijs šomēnes iemūžināts Londonā, un bildes satraukušas daudzus viņa fanus.

Kopš slavas zenīta, kad aktieris filmējās seriālā Draugi, pagājis krietns laiciņš. Perijs pa šiem gadiem mainījies līdz nepazīšanai, un viņa sejā iezadzies manāms nogurums.

Aktieris strauji novecojis – viņa mati kļuvuši sirmi un sejā parādījušās grumbas, savukārt Perija vaigus, kaklu un zodu šobrīd sedz nevīžīga bārda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!