Foto: Vida Press
Pēc "Oskars" balvas ceremonijas, kas notika jau 92. reizi, ierasti notiek arī aktieru, režisoru un citu slavenību ballēšanās, kas ir slēgts pasākums. Uz ballīti kinoindustrijas pārstāvji un viņiem pietuvinātie parasti ierodas, jau nomainījuši tērpus.

26. reizi šo saviesīgo pasākumu rīko amerikāņu izdevums "Vanity Fair". Ballītē ierasti pulcējas kinoindustrijas ļaudis, lai atzīmētu panākumus prestižajā "Oskara" balvu ceremonijā.

Iekšpus pasākuma telpām ļauts fotografēt vien retajam, taču gluži oficiāla un ierasta ir zvaigžņu pozēšana pirms došanās svinēt kino jomā svarīgāko ikgadējo notikumu.

Lielākoties aktieri – un jo sevišķi, protams, aktrises – šim nozīmīgajam vakaram sagatavojušas divus tērpus: vienu oficiālajai ceremonijai, otru neformālajai daļai.

Šogad "Vanity Fair" ballītē kino zvaigznes mirdzēja gan burtiskā nozīmē (jo ļoti aktuāli kļuvuši ietērpi ar izteikti spīdīgu faktūru), gan pārnestā. Kā allaž, kleitu parādē varēja redzēt gan dziļākos dekoltē un izteiksmīgākos šķēlumus, gan arī savdabīgākus risinājumus un izpratni par stilīgiem "burziņa" ietērpiem.

Šogad "pēcoskaru" ballīti pagodināja gan ceremonijā panākumus guvušie, gan Holivudas ikonas. Saviesīgajā pasākumā ieradās arī pasaulslavenas sabiedrības dāmas, dziedātāji, šovu vadītāji, kā arī, protams, Holivudas veterāni.

"Delfi" jau vēstīja, ka šogad kinoakadēmijā triumfēja Dienvidkorejas filma "Parazīts". Par labāko aktieri atzina Hoakins Finikss, bet labākās aktrises gods tika Renē Zelvēgerei. Vairāk par uzvarētājiem lasi šeit.

Savukārt "Oskars 2020" oficiālās apbalvošanas "sarkanā paklāja" fotogaleriju skaties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!