Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā ar grandiozām dzīrēm Vācijas dienvidu pilsētā Minhenē tika atklāti ikgadējie alus svētki "Oktoberfest", kas ilgs līdz 6. oktobrim. Putojošajam miestiņam veltīto festivālu līksmi ieskandinājis arī austriešu izcelsmes amerikāņu aktieris, kultūrists un bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers.

72 gadus vecais "bojeviku" varonis alus dzīru atklāšanā bija ieradies kopā ar savu mīļoto sievieti, fizioterapeiti Hīteri Milliganu. Kas zīmīgi, pirmoreiz abi sabiedrībā kopā izgāja un preses fotogrāfijās tapa iemūžināti tieši pirms pieciem gadiem šajā pašā festivālā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Švarcenegers ar mīļoto un draugiem tavernā kāri dzēris alu, ēdis vācu desiņas un kādu brīdi arī diriģējis īpašo orķestri. Turklāt aktieris bija saģērbies tradicionālajā bavāriešu tautastērpā.

Tiek ziņots, ka tajā pašā tavernā atpūties arī leģendārais vācu tenisist Boriss Bekers.

Jau vēstīts, ka Švarcenegera un par viņu 28 gadus jaunākās Milliganas attiecības publiskas kļuva 2014. gada rudenī. Pirms tam abi vairāk nekā gadu bija tikušies slepenībā.

Švarcenegers attiecības ar Milliganu uzsāka pēc tam, kad viņa ģimenes mājkalpotāja Mildreda Baena sensacionāli paziņoja, ka viņa laidusi pasaulē aktiera ārlaulības dēlu Džozefu. Aktiera sānsolis pielika punktu viņa 25 gadus ilgušajai laulībai ar Mariju Šraiveri, ar kuru viņam ir četri kopīgi bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!