Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta jaunākā filma, kurā atspoguļotas daudzu daiļā dzimuma pārstāvju iemīļotās varones Bridžitas Džounsas gaitas – "Bridget Jone's Baby". Kā īsta dīva uz sarkanā paklāja pirmizrādē mirdzējusi galvenās lomas atveidotāja Renē Zelvēgere (attēlā).

Trešā filmu sērijas daļa tika gaidīta ar lielu nepacietību. Tās uzņemšanas laikā tapušie foto liecināja, ka Džounsa beidzot piepildīs sen lolotu sapni un kļūs par māmiņu.

Pirmdienas pievakarē beidzot noslēpumainības plīvurs kritis. Filmas pirmizrādē Londonā pulcējušies stāsta galveno varoņu atveidotāji, kinolentes veidotāji un citas šovbiznesa zvaigznes.

Vislielāko preses fotogrāfu uzmanību, protams, izpelnījusies 47 gadus vecā Zelvēgere, kura šarmējusi melnā vakarkleitā ar dziļu šķēlumu. Tabloīdi vēsta, ka viņa izskatījusies izcili.

Ārvalstu modes kritiķi Zelvēgeres tēlu vērtējuši ļoti atzinīgi – kleita tās valkātājas auguma aprisēm ļoti glaimojusi, izceļot viņas slaidumu un glītās kājas.

Šoreiz atzinīgi komplimenti veltīti arī aktrises svaigajai un nesamākslotajai sejai, kas stīvuma un pietūkušu lūpu dēļ pēdējos mēnešos plašsaziņas līdzekļos vairākkārt tika dedzīgi apspriesta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!