Foto: Vida Press
Teju viss lielā kino darboņu zieds šobrīd pulcējas Kannu filmu festivālā. Uz daudzo kinozvaigžņu un viņu krāšņo tērpu fona manāmi izceļas amerikāņu aktrise Bleika Laivlija (attēlā), kura ir bērniņa gaidībās.

69. Kannu kinofestivāla ietvaros aizvadītās nedēļas izskaņā pirmizrādi piedzīvojusi režisora Stīvena Spīlberga veidotā ģimenes filma "The BFG", kura uz lielajiem ekrāniem nonāks šovasar.

Pirmizrādē lielu mediju un fotogrāfu ievērību izpelnījās ne tikai filmas galvenā zvaigzne, mazā aktrise Rūbija Bārnhila, kura gozējās Latvijas bērnu apģērbu zīmola "Lazy Francis" kleitiņā, bet arī daiļā Bleika.

Aktrises sarkanā paklāja iznāciens apbūris visus. Laivlija žilbinājusi zilā vakarkleitā ar dziļu šķēlumu, un pieguļošais tērpa audums izcēlis ne tikai viņas sievišķīgā auguma aprises, bet arī grūtnieces puncīti.

Jau vēstīts, ka šopavasar publiskajā telpā uzvirmoja runas, ka Laivlija ir sava un vīra, aktiera Raiena Reinoldsa, otrā kopīgā bērna gaidībās. Lai gan pāris runas nav apstiprinājis, grūti nepamanīt, ka Bleikas puncītis jau manāmi paaudzies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!