Foto: Reuters/Scanpix
Holivudas aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita (attēlā) laulības šķiršana joprojām ir viens no tabloīdu iecienītākajiem tematiem, kas tiek iztirzāts līdz katrai sīkākajai detaļai. Šonedēļ gaismā nākuši jauni fakti, kas vedina aizdomas, ka kāds "labdaris" nepamatoti nomelnojis Pitu.

Džolija šķiršanās dokumentus iesniedza septembrī, un pāris dienas vēlāk medijus pāršalca vēsts, ka pret Pitu ierosināta izmeklēšana par vardarbību pret bērniem.

Kāds anonīms avots no kinozvaigžņu pāra privātās lidmašīnas apkalpes Losandželosas Ģimenes un bērnu lietu departamentam bija nodevis informāciju, ka lidojuma laikā no Francijas uz ASV Pits reibumā esot izturējies vardarbīgi pret savu dēlu Medoksu.

Šis incidents notika 14. septembrī – dažas dienas pirms šķiršanās dokumentu iesniegšanas.

Vairāku nedēļu garumā notika izmeklēšana, kurā tika iztaujāti gan Pits un Džolija, gan vairāki no pāra sešiem bērniem un dažādi ģimenei pietuvināti cilvēki – auklītes, kalpotāji un citi. Lietas izmeklēšanā iesaistījās arī Federālās izmeklēšanas birojs (FIB).

Lai gan publiskajā telpā uzvirmoja runas, ka lietas izmeklēšana ieilgusi, jo radušās aizdomas, ka Pits arī pirms incidenta lidmašīnā izturējies vardarbīgi pret bērniem, aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka viņš ir attaisnots un nekādi pārkāpumi nav konstatēti.

Savukārt izdevuma "Radar Online" rīcībā šonedēļ nonākusi informācija, ka Pits, iespējams, nepamatoti nomelnots un kāds mēģinājis viņu iegāzt un sagandēt viņa reputāciju.

Izdevuma rīcībā nonākuši ASV Federālās aviācijas administrācijas ieraksti, kuros dokumentēts Pita un Džolijas ģimenes privātās lidmašīnas reiss, kura laikā aktieris it kā vardarbīgi izturējies pret dēlu.

Kā vēsta izdevums, ierakstos nekas neliecina, ka lidmašīnā starp Pitu, viņa sievu un bērniem būtu noticis kāds incidents vai strīds. Tiesa, lidmašīna iekļuvusi vairākās turbulencēs, bet tas arī esot vienīgais satraucošais fakts, ko iespējams izvētīt no ierakstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!