Foto: AFP/Scanpix
Lai gan ceturtdien pasaules popmūzikas karaliene Madonna un britu kinorežisors Gajs Ričijs paziņoja par šķiršanos, pēc ekspertu domām, skandālu cienītāji var necerēt uz skaļu prāvu par daudziem miljoniem, kā tas bija bijušā "bītla" Pola Makartnija un Heteres Mailzas šķiršanās gadījumā.

Lai gan pārim nebija noslēgts laulības līgums, Ričijs saviem draugiem pateicis, ka nevēlas ne peniju no Madonnas aptuveni 250 miljonu līdz 300 miljonu sterliņu mārciņu bagātības, jo ubagot viņam jāiet nebūs, paša Ričija bagātība novērtēta ap 30 miljoniem sterliņu mārciņu, un, lai arī tas ir aptuveni desmitā daļa no dziedātājas naudas, viņam ar to pietiekot.

Trešdien pāris izplatīja paziņojumu, kurā pēc vairākus mēnešus ilgušām spekulācijām informēja pasauli par savu šķiršanos.

"Madonna un Gajs Ričijs nolēmuši šķirt savu septiņus ar pusi gadus ilgušo laulību. Viņi abi lūguši medijus šajā gūtajā brīdī cienīt viņu ģimeni," bija teikts paziņojumā.

Sākotnēji Madonna vēlējusies nogaidīt ar paziņojuma izplatīšanu līdz viņas koncertturnejas Sticky and Sweet beigām, taču tagad dziedātāja un britu režisors vēlas, lai šķiršanās tiktu pabeigta līdz Ziemassvētkiem. Tieši Ričijs esot pateicis, ka viņš pēc iespējas ātrāk grib pabeigt šo "trīs arēnu cirku".

"Es vienkārši vēlējos normālu ģimeni, normālas vīra un sievas attiecības, taču vienmēr bija nepieciešams tracis, lai izdarītu visparastākās lietas," 40 gadu vecais režisors teicis draugiem.

Savukārt viens no Londonas ievērojamākajiem slavenību šķiršanās advokātiem Endrū Ņūberijs paziņojis, ka Ričijam nemaz nebūtu iespējas dabūt pusi no Madonnas miljoniem, norādot, ka, pirmkārt, viņš var pretendēt uz pusi tikai tās popdīvas naudas, ko viņa nopelnījusi viņu laulības laikā, otrkārt, viņam vajadzētu pierādīt, ka šī nauda viņam nepieciešama iztikšanai, taču, ņemot vērā viņa 30 miljonus, tas būtu grūti izdarāms.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!