Foto: LETA

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris šonedēļ intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, ka vēl cer "nonākt attiecībās".

Sarunā ar Agnesi Meieri izvērstā publikācijā izdevumā "Ieva" Ģirts Ķesteris cita starpā piesakaras jautājumam par savu privāto dzīvi un attiecībām ar sievietēm.

"Esmu brīvību un kārību mīlošs cilvēks visādās nozīmēs, arī attiecībā uz pretējo dzimumu," teic Ķesteris, taču neliek noprast, ka viņa dzīvē šobrīd būtu kāda sieviete, ko varētu saukt par mīļoto. Viņš pauž cerību, ka īstas attiecības Ķestera dzīvē vēl būs.

"Bībele vēsta, ka neesam paredzēti dzīvot vieni, bet neviens nav teicis, ka ar otru cilvēku būsim laimīgāki. Es joprojām ticu, ka, mazliet samazinot savas prasības attiecībā pašam pret sevi un otru, es tomēr varētu nonākt attiecībās. Esmu arī sapratis, ka jābeidz meklēt tauriņus, jāmeklē draudzība. Tauriņi tik un tā aizlidos, tāpēc šo periodu mierīgi varētu apiet. Paradoksāli ir tas, ka attiecības parasti sākas tad, kad tām atmet ar roku, kad uz tām nekoncentrējas. Kad cilvēks ir brīvs. Tas vēl jāmācās," intervijā "Ievai" saka slavenais aktieris.

"Delfi" jau vēstīja, ka pērnā gada vasaras sākumā Ķesteris kļuva par vectētiņu – viņa un bijušās sievas, kultūras norišu producentes Leonardas Ķesteres dēla Paula ģimenē piedzima meitiņa. Ķesterim ir arī meita Estere, kura nāca pasaulē attiecībās ar teātra kolēģi Aiju Dzērvi laikā, kad aktieris vēl bija precējies ar Leonardu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!