Foto: AFP/Scanpix

Režisora Džeimsa Greja jaunās filmas Two Lovers (Divi mīlētāji) Lielbritānijas pirmizrādi Londonas starptautiskajā kinofestivālā pirmdien apmeklēja arī amerikāņu aktrise Gvineta Paltrova (attēlā), kura filmā atveido vienu no galvenajām lomām un kura uz sarkanā paklāja pauda savu atbalstu draudzenei Madonnai viņas šķiršanās lietā.

"Esmu ar viņu runājusi. Šķiršanās nekad nav jautra padarīšana, taču viņa turas labi, ar viņu viss ir kārtībā, paldies," par amerikāņu popzvaigzni, kura pagājušajā nedēļā paziņoja par šķiršanos no vīra, britu kinorežisora Gaja Ričija, teica Paltrova.

Two Lovers ir mazliet vecmodīgs un melodramatisks mīlas stāsts. Kad tiek atceltas aktiera Hoakina Fīniksa atveidotā Leonarda kāzas, viņš ir tik satriekts, ka apsver pat pašnāvību. Leonards strādā tēva ķīmiskajā tīrītavā, kas gatavojas apvienoties ar lielāku uzņēmumu, tāpēc Leonards tiek iedrošināts uzsākt romantiskas attiecības ar iespējamā sadarbības partnera meitu. Tomēr, kā parasti, visu sarežģī Leonards iepazīšanās ar Gvinetas Paltrovas atveidoto Mišelu.

Filmas pamatā ir mūžīgais jautājums - vai ir pareizi sekot savai sirds balsij, vai nodot cilvēkus, kuri tevi mīl.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!