Foto: AP/Scanpix

Populārā amerikāņu aktrise Halle Berija (attēlā), kura ne reizi vien ierindojusies pasaules seksīgāko sieviešu sarakstos, aizvadītās nedēļas nogalē laidusi pasaulē savu otru atvasi.

Jūlijā Berija mija gredzenus ar franču aktieri Olivjē Martinesu, kurš kļuva par aktrises trešo vīru, bet puisēns ģimenei pievienojās sestdien, 5. oktobrī.

Kā vēsta CNN, mazulis pasaulē nācis prestižajā Cedars Sinai klīnikā Losandželosā, bet sīkāka informācija par jaundzimušo un to, kāds vārdiņš mazulītim izvēlēts, pagaidām netiek sniegta.

Anonīmi informatori ziņo, ka bērna tēvs slimnīcā nav ne soli atkāpies no savas laulātās draudzenes, bet svētdienas rītā mazo brālīti apciemojusi arī Berijas meita.

Berija par māti pirmo reizi kļuva 2008. gadā, kad viņa dzemdēja meitiņu Nālu Arielu - mazulītes tēvs bija modelis Gabriels Obrī, ar kuru attiecības viņai nebija oficiāli noformētas.

Gan Martinesam, gan Berijai ir 47 gadi, un tagad aktrise piepulcējusies to slaveno sieviešu pulciņam, kuras bērnu laidušas pasaulē, būdamas vecākas par 45 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!