Foto: Reuters/Scanpix
Kopš aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka kādam no Holivudas populārāko aktieru saraksta ir diagnosticēts HIV, daudzi šovbiznesa dzīves interesenti satraukumā izteikuši visdažādākos minējumus, kurš no šarmantajiem kino pasaules siržu lauzējiem varētu būt vīrusa upuris.

Starp tiem, kuri visbiežāk tika minēti dažādās interneta vietnēs, forumos un sarunās, bija arī skandalozais aktieris Čārlijs Šīns, kurš visas savas karjeras laikā bijis pazīstams ar vētrainu dzīvesveidu.

Pirmdien viņa vārds izskanējis arī ārvalstu tabloīdu virsrakstos - pirmie mediji, kas vēstīja, ka tieši Šīns visticamāk ir noslēpumainais HIV upuris, bija amerikāņu slavenību ziņu un tenku portāls Radar Online un izdevums National Enquirer.

Vēl ticamāku šo iespējamību padarījis fakta, ka pirmdien tapis zināms - otrdien aktieris viesosies telekanāla NBC programmā Today, lai sniegtu atklātu interviju un nāktu klajā ar "privātu paziņojumu", un tiek pieņemts, ka tieši tad Šīns visai pasaulei atklās par savu diagnozi.

Lai gan pats aktieris vēl nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis šīs runas, amerikāņu tabloīda National Enquirervāku jau rotā skaļi virsraksti, kā Šīnam četrus gadus izdevies slēpt savu diagnozi.

Lai atklātu aktiera melus, National Enquirer redakcija veikusi 18 mēnešus ilgu izmeklēšanu, kuras laikā tapis zināms - lai slēptu savu slimību, Šīns šķīries no miljoniem. Tāpat tiek mēļots, ka savas vētrainās seksuālās dzīves laikā slavenais aktieris ne reizi vien aizmirsis savus partnerus pabrīdināt par savu slimību un, iespējams, viņš apzināti inficējis ar vīrusu citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!