Foto: EPA/LETA
Britu kino zvaigzne Hjū Grants (attēlā) intervijā Spānijas televīzijā šonedēļ paziņojis, ka viņa 2010. gada galvenās apņemšanās ir apprecēties un tikt pie bērniem.

"Man ir dažas apņemšanās, piemēram, zaudēt dažas mārciņas. Man arī vajadzētu apprecēties un tikt pie bērniem. Man vajag jaunu māju," viens no britu iekārojamākajiem vecpuišiem atzinis Spānijas televīzijas kanāla Telecinco vakara raidījumā.

49 gadus vecais aktieris ieradies Spānijā popularizēt savu jauno filmu Did You Hear About The Morgans?, kas ir viņa pirmā filma pēdējo divu gadu laikā. Grants atklājis, ka viņš šobrīd "flirtē" ar diviem jauniem projektiem.

"Neviens no tiem nav romantiskā komēdija. Vienā iesaistīti dzīvnieki, otrā - mūzika. Man tikai vajag saņemt dūšu," pagaidām noslēpumainos projektus raksturojis aktieris.

Pirms intervijas televīzijā sarunā ar laikraksta El Mundo interneta izdevumu Grants jokojis, ka, kopš tā laika, kad viņš pirms vairāk nekā divdesmit gadiem spēlēja Baironu filmā Rowing with the Wind, viņš pārvērties no "jauna, pievilcīga, cerību un entuziasma pilna vīrieša par vecu alkoholiķi".

Pagājušajā mēnesī Grants atzinās, ka viņš savulaik bijis pamatīgi piedzēries, kad izsolē par diviem miljoniem sterliņu mārciņu (1,6 miljoniem latu) iegādājās Endija Vorhola sešdesmito gadu Elizabetes Teilores portretu. Jāpiebilst gan, ka pēc sešiem gadiem viņš to pārdeva par 13 miljoniem sterliņu mārciņu (desmit miljoniem latu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!