Foto: Reuters/Scanpix
Britu kinoaktieris Hjū Grants (attēlā) ir pirmoreiz kļuvis par tēvu, bet bērna māte netiek izpausta, otrdien pavēstīja Granta reklāmaģente Ņujorkā Kerija Gordone.

"Es varu apstiprināt, ka Hjū Grants ir priecīgs meitenītes tēvs," Gordone pavēstīja e-pasta vēstulē ziņu aģentūrai France Presse.

51 gadu vecajam Grantam un meitenītes mātei bija īslaicīga mīlas dēka. Lai gan bērna piedzimšana nebija plānota, Grants ļoti priecājas par to. Grants un bērna māte ir visu apsprieduši un ir ļoti draudzīgās attiecībās, informēja Gordone.

Grants aprīlī tika redzēts Londonā kopā ar jaunu ķīniešu kinoaktrisi Hunu Tinlaņu, kura saskaņā ar dažu tabloīdu ziņām bijusi mātes cerībās.

Grantam agrāk ir bijušas ilgstošas attiecības ar modeli un aktrisi Elizabeti Hārliju (no 1987. līdz 2000. gadam) un augstāko aprindu sievieti Džemimu Hanu (no 2004. līdz 2007. gadam), bet vislielāko preses uzmanību Grants pēdējā laikā panācis, pateicoties nebeidzamajiem gājieniem pie pērkamām sievietēm.

Par to, ka viņš beidzot ir gatavs kļūt par tēvu, grants publiski pirmo reizi paziņoja 2007. gada intervijā žurnālam Vogue, būdams 47 gadus vecs.

"Tik ļoti, cik es dievinu pats sevi, es ļoti labprāt rūpētos arī par kādu citu. Man nāk prātā kāds citāts no Vorena Bītija. Kad Bītijam piedzima pirmais bērns, viņš teica: "Kāds atvieglojums, ka vairs neesmu tikai es, es, es"," pirms četriem gadiem izteicās Grants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!