Foto: Vida Press

Igaunijā šobrīd tiek uzņemta populārā režisora Kristofera Nolana jaunākā filma "Tenet", kurā vienu no galvenajām lomām atveido arī amerikāņu aktieris Roberts Patinsons. Kā ziņo kaimiņzemes mediji, filmu zvaigzne svētdien ieradusies Tallinā ar regulāro reisu no Frankfurtes.

Kāds aculiecinieks, kurš arī ceļojis uz Tallinu un lidojis vienā reisā ar Patinsonu, steidzis ar to palepoties tviterī.

Atgādinām, ka Nolans ar filmēšanas grupu Tallinā ielidojis jau pagājušajā otrdienā ar čarterreisu no Losandželosas. Tikmēr Patinsons, kā vēsta kaimiņzemes "Delfi", Igaunijā ieradies tikai svētdien.

Tāpat arī tiek ziņots, ka Patinsons pēc ierašanās Igaunijā svētdienas vakarā Tallinas vecpilsētas restorānā "Leib Resto" nelielā kompānijā baudījis alu.

Kā norāda kaimiņzemes portāls, Patinsons restorānā esot ieradies bez liekas ažiotāžas un darbinieki sākumā viņu nemaz nav pamanījuši. Slaveno kinozvaigzni atpazinis viesmīlis, kurš apkalpojis viņa galdiņu.

Jau vēstīts, ka filmēšanas darbi Tallinā notiks aptuveni mēnesi, kopumā izvēlētas 13 filmēšanas vietas. Igaunijā tiks filmētas ainas, kas pēc scenārija norisinās Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

"Tenet" ir Nolana 11. pilnmetrāžas spēlfilma. Tā tiek pieteikta kā starptautisks spiegu stāsts. Tajā būs redzamas tādas Holivudas zvaigznes kā Džons Deivids Vašingtons, Roberts Patinsons, Elizabete Debicki, Maikls Keins, Kenets Brana un citi.

Filmēšanas darbi tika uzsākti 2019. gada maijā. Tie norisināsies septiņās valstīs, tai skaitā Lielbritānijā, Itālijā, Indijā un arī Igaunijā.

Filmas pirmizrāde plānota 2020. gada vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!