Foto: Vida Press

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija savu privāto dzīvi vienmēr turējuši lielā noslēpumā, bet beidzot noticis tas, ko tabloīdi jau sen gaidījuši – pāris pirmo reizi izgājis sabiedrībā kopā ar savām abām meitiņām (visa ģimene attēlā).

Ārvalstu mediji ziņo, ka Raiens Reinoldss šonedēļ pagodināts ar zvaigzni prestižajā Holivudas slavas alejā. Tās atklāšanas ceremonijā viņš sagādājis negaidītu pārsteigumu – ar aktieri kopā šajā īpašajā brīdī bijusi ne tikai viņa daiļā sieva, bet arī abas meitas.

Tabloīdi ir sajūsmā – šī ir pirmā reize, kad pāris savas atvases izvedis sabiedrībā un preses fotogrāfiem bijusi iespēja mazulītes iemūžināt pirmajos foto, kas jebkad publicēti medijos.

Laivlijas un Reinoldsa vecākajai meitai Džeimsai šomēnes aprit divi gadiņi, savukārt pastarīte pasaulē nāca pirms diviem mēnešiem. Tiesa, vecāki joprojām viņas vārdiņu tur noslēpumā.

Atgādinām, ka Reinoldss un Laivlija apprecējās 2012. gadā. Abi nereti tiek dēvēti ne tikai par Holivudas skaistāko, bet arī noslēpumaināko pāri, jo publiskajā telpā ziņas par notikumiem abu privātajās dzīvēs vienmēr bijušas ļoti skopas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!