Foto: Publicitātes foto

Populārā Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa (attēlā), kuras meistarību televīzijas skatītāji var novērtēt TV3 seriālā Ēnu spēles, kļuvusi par Swarovski kristālu reklāmas ”seju”.

Tā kā šonedēļ arī uz Latvijas kinoteātru ekrāniem nonāk jaunā bondiāna sērija Operācija "Skyfall", tirdzniecības centrā Spice veikalā Swarovski notika jaunās Džeimsa Bonda rotu kolekcijas prezentācijas pasākums.

Saviesīgo burziņu apmeklēja arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, bet visspilgtāk pasākumā mirdzēja Ķuzule-Skrastiņa, kura bija iejutusies Bonda meitenes tēlā un kopā ar savu kolēģi Intaru Rešetinu viesiem prezentēja jaunās kolekcijas rotas.

Swarovksi un Džeimsa Bonda sadarbība ilgst jau vairāk nekā 35 gadus, bet jaunākās rotas radījis viens no spilgtākajiem mūsdienu rotu dizaineriem Stefans Vebsters, kurš, iedvesmojoties no jaunākās Džeimsa Bonda filmas Operācija Skyfall, kā arī no citām Bonda filmām, radījis divas kolekcijas - Skyfall kolekciju un Džeimsa Bonda piecdesmit gadu jubilejai veltīto kolekciju.

Filmā Operācija Skyfall  jaunās kolekcijas rotas nēsā franču aktrise Berenisa Marlo, kura atveido Severini - liktenīgo Bonda sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!