Foto: Vida Press
Romā šobrīd norisinās filmu festivāls, kurā pamatīgu izgāšanos piedzīvojusi itāliešu aktrise Samanta Kapitoni (attēlā pa labi). Viņa uz sarkanā paklāja gozējusies tērpā, kas skatieniem atklājušas kino dīvas bikšeles.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Kapitoni aizvadītās nedēļas nogalē piedzīvojusi, iespējams, pašu nelāgāko publisko izgāšanos, kāda jebkad redzēta uz sarkanā paklāja.

Aktrise filmas Truth pirmizrādē visus apžilbinājusi ar tumši zilu vakarkleitu, taču neganta vēja brāzma sanākušo ļaužu skatienam atklājusi arī dāmas apakšveļu.

Kā jau tas mūsdienās piedien elegantiem tērpiem, arī Kapitoni kleitas dizains bija veidots īpaši pikantā manierē - ar krāšņu dekoltē izgriezumu un dziļu šķēlumu svārku daļā.

Savukārt laika apstākļi parūpējušies par to, lai fotogrāfi un pasākuma viesi varētu novērtēt ne tikai daiļavas kājas un krūšu aprises, bet arī pašu intīmāko ķermeņa vietiņu.

Liegs vējiņš papūtis vaļā aktrises kleitas šķēlumu, un visu skatienam pavērušās Samantas caurspīdīgās biksītes, kuras kļuvušas par šī brīža pašu leģendārāko un apspriestāko Romas filmu festivāla apģērba gabalu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!