Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ par lēmumu šķirt 11 gadus ilgo laulību paziņojusi Holivudas aktrise Gvineta Paltrova un mūziķis, grupas Coldplay līderis Kriss Mārtins (abi attēlā).

Par šo lēmumu abi paziņojuši aktrises dzīvesstila mājas lapā Goop.com - vēstījumā teikts, ka lēmums par šķiršanos pieņemts pēc aptuveni gadu ilgām pārdomām.

Pārdomu laikā viņi gan kopā, gan atsevišķi smagi strādājuši, mēģinot saprast, kā tālāk veidot savas attiecības un kas vispār starp viņiem vēl ir iespējams. Tāpat aktrise un mūziķis norādījuši, ka ļoti stipri mīl viens otru un lēmums izdarīts "ar skumjām sirdīs".

"Mēs esam ģimene un vienmēr tāda būsim. Daudzējādā ziņā mēs šobrīd esam tuvāki viens otram, nekā jebkad agrāk esam bijuši," teikts abu kopīgajā paziņojumā.

Paltrova un Mārtins gredzenus mija 2003. gada decembrī, un šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērni - meitiņa Epla un dēls Mozus. Pērn Paltrova intervijā žurnāla Glamour britu izdevumam neslēpa, ka laulība ir sarežģīta lieta.

"Ir grūti būt precētiem. Tu piedzīvo lieliskus laikus, un tu piedzīvo šausmīgus laikus. Mēs esam tāds pats pāris kā jebkurš cits," toreiz atzina aktrise.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!