Foto: Mango
Jaunais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš pēdējā laikā ar teātra dzīvi saistītus nozīmīgus pasākumus ir apmeklējis viens, un tagad tapis zināms, ka viņa un bijušā politiķa Kārļa Leiškalna meitas Dārtas attiecības ir izjukušas.

Vēl aizvadītā gada Spēlmaņu nakts ballītē abi jaunieši neslēpa savas kvēlās jūtas - Dārta Artusu pēc balvas saņemšanas sveica ar rožu klēpi, bet vēlāk abi vētraini virpuļoja deju placī.

Šogad Spēlmaņu nakts banketā Kaimiņš grozījās viens, un arī nesen notikušajā filmas Kolka Cool pirmizrādē viens no galveno lomu atveidotājiem ieradās bez pavadones, bet Dārta pasākumu apmeklēja kopā ar dvīņubrāli.

"Neko analizēt nevēlos, taču varu apstiprināt, ka kopā vairs neesam," izdevumam Kas Jauns atzinusi Dārta, kura šobrīd bauda brīvas meitenes statusu un savu laiku velta gleznošanai un studijām Latvijas Mākslas akadēmijā.

Mango atgādina, ka savulaik Kaimiņam bija attiecības ar aktrisi Kristīni Belicku, bet tā abu jauno skatuves mākslinieku dzīvesveida dēļ pajuka un pērn tapa zināms, ka aktieris uzsācis attiecības ar Leiškalna meitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!