Foto: Mango

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ģirts Liuziniks, kuru plašāka sabiedrība iepazinusi seriālos Viņas melo labāk un UgunsGrēks, piedzīvojusi izmaiņas privātajā dzīvē - izjukusi viņa laulība, bet pats skatuves mākslinieks ļāvies dienesta romānam.

Vairākus gadus Liuziniks bija sevi pozicionējis kā kārtīgu ģimenes cilvēku un kopā ar sievu, divu mazo dēliņu māti Metu (abi attēlā) radīja ļoti saskanīga pāra iespaidu.

Tagad situācija ir mainījusies – jau pusgadu viņš vairs nedzīvo kopā ar laulāto draudzeni.

Kā vēsta izdevums Kas Jauns, aktieris uzsācis attiecības ar aktrisi Lieni Sebri, kura ir gandrīz desmit gadus jaunāka par savu kolēģi. Pats Liuziniks gan īpaši uzsvēris, ka dienesta romāns nav bijis iemesls pārmaiņām ģimenes dzīvē.

"Neviens nevienu nav krāpis, un neviens ne uz vienu nav apvainojies. Mēs vienkārši sapratām, ka turpmāk vairs nevaram būt kopā," izdevumam Kas Jauns skaidrojis aktieris, norādot, ka pie šķiršanās novedusi "virkne visādu apstākļu un likumsakarību".

Lai gan Ģirts dzīvo atsevišķi no sievas, viņš iespēju robežās ir kopā ar dēliem un abi bijušie mīļotie tagad mēģina rast risinājumu situācijai, lai normāli dzīvotu tālāk, netraumējot atvases – nepilnus trīs gadus veco Knutu un četrarpus gadus veco Evertu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!