Foto: LETA

Dailes teātra aktieri Lelde Dreimane un Kaspars Zāle pēdējos gados bija viens no pamanāmākajiem teātra dzīves mīlas pāriem, kas kopā bija ne tikai uz skatuves, bet arī dzīvē. Tagad tapis zināms – pāris pašķīries.

Aktieri iepazinās jau studiju laikos, kad abi mācījās Latvijas Kultūras akadēmijā. Lelde studēja pāris kursu zemāk par Kasparu, un sākumā abus vienoja tikai draudzība, kas romantiskās attiecībās pārauga dažus gadus vēlāk.

Par pāri abi aktieri kļuva pirms aptuveni trim gadiem, un ātri vien tika uzsākta arī kopdzīve. Tiesa, izdevuma "Kas Jauns" jaunākajā numurā Lelde atklājusi, ka abi vairs nav kopā un šo vasaru pavadījuši šķirti.

"Mēs izšķīrāmies mierīgi, uz draudzīgas nots. Nebija nekādu krasu notikumu, kas liktu beigt attiecības. Cik tas dabīgi sākās, tikpat dabīgi arī izbeidzās. Tieši iepriekšējā sezonā teātrī man bija ļoti liela slodze, darba bija dikti daudz, un tajā mutulī paši pat īsti nepamanījām brīdi, kurā jau bijām viens no otra ļoti attālinājušies. Bet es nepārdzīvoju. Uzskatu, ka attiecības ir kā ceļojums – kādu laiku šis ceļojums ir kopā, bet vienā brīdī tas noslēdzas," pastāstījusi Lelde.

Tāpat arī viņa atklājusi, ka kopdzīvi ar Kasparu pārtraukuši vasaras sākumā, kā arī norādījusi – nedz viņas, nedz Kaspara sirds neesot salauzta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!