Foto: RIA Novosti/Scanpix
Jau šī gada pavasarī Krievijas medijos uzvirmoja runas, ka krīzi piedzīvo aktieru Sergeja un Irinas Bezrukovu (abi attēlā) laulība. Tagad šīm runām beidzot gūts oficiāls apstiprinājusi – Irina pavēstījusi, ka abi patiešām ir šķīrušies.

"Es viņam devu iespēju sākt dzīvi no baltas labas. Jā, kā laulātie mēs esam šķīrušies, bet turpinām strādāt kopā. 15 kopdzīves gadu laikā mēs esam kļuvuši par patiesi tuviem cilvēkiem, un mūsu šķiršanās to nevar mainīt," intervijā žurnālam HELLO! Paskaidrojusi Bezrukova.

Tā kā jau ilgāku laiku abi aktieri kopā vairs neapmeklēja publiskus pasākumus, presē kopš pavasara tika izteikti dažādi minējumi par abu attiecībām. Tas Bezrukovu pāri nogurdinājis.

"Ar to man arī gribētos šai tēmai pielikt punktu, un, izmantojot gadījumu, lūgt masu informācijas līdzekļiem netraucēt mani par šo jautājumu un neko nepiedomāt," aicinājusi aktrise.

Viņa šogad ne tikai piedzīvojusi laulības šķiršanu, bet arī zaudējusi savu pirmdzimto – dēlu Andreju, kas pasaulē nāca viņas pirmajā laulībā.

"Ar Andrejiņa aiziešanu es ļoti daudz lietu pārvērtēju. Es atradu sevī spēku pirmo reizi 15 gadu laikā lūgt piedošanu viņa tēvam, kā arī pašai piedot daudz lietu," atzinusi aktrise.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!