Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Oktobrī pasaules uzmanības degpunktā nonācis Holivudas ietekmīgais producents Hārvijs Vainstīns, kuru apsūdz par seksuālu uzmākšanos un izvarošanu. Viena no viņa upurēm šonedēļ atklājusi savu pieredzi saskarsmē ar savulaik ietekmīgo kinoindustrijas darboni.

Norvēģu izcelsmes modele un aktrise Nataša Malte šonedēļ preses konferencē atklājusi, ka Vainstīns viņu izvarojis 2008. gadā pēc Britu Kino un televīzijas mākslas akadēmijas jeb BAFTA balvu pasniegšanas ceremonijas.

Ietekmīgais producents pasākumu apmeklējis kopā ar savu sievu, modeli Džordžīnu Čepmenu, bet, kā tagad atklāj Malte, laulātās draudzenes klātbūtne vīrieti nav atturējusi no varas darbiem.

Trešdien notikušajā preses konferencē norvēģu aktrise pastāstīja, ka producents viņai uzklupis viņas Londonas viesnīcas numuriņā – pasākuma ballītē viņš noskaidrojis, kur sieviete mitinās, un naktī uzradies pie viņas istabas durvīm.

Pēc iekļūšanas istabiņā Vainstīns sācis masturbēt uz gultas un lielījies, ka ir pārgulējis ar vairākām A klases Holivudas zvaigznēm, kurām par gūtajiem panākumiem ir jāsaka paldies tieši viņam.

Pēc tam Vainstīns meties virsū par sevi krietni trauslākajai sievietei un izvarojis viņu.

Dzimumakts noticis bez prezervatīva, un Vainstīns nav apstājies, neraugoties uz sievietes izmisīgajiem protestiem. Kā atklājusi Malte, vīrietis gan nav ejakulējis viņā.

Foto: Vida Press Nataša Malte 2008. gadā BAFTA ceremonijā
Nākamajā dienā viņa no Vainstīna saņēmusi filmas "Nine" scenāriju un drīz vien arī zvanu ar aicinājumu ierasties uz tikšanos ar režisoru Robu Māršalu. Pēc tās sievietei radusies sajūta, ka viņa ir tikusi pie lomas, un Malte sākusi apmeklēt deju treniņus, tomēr vēlāk viņas dalība projektā izčibējusi.

Nākamās tikšanās laikā ar aktrisi, kurā piedalījusies arī Vainstīna asistente, kāda meitene sniegusi viņam orālu baudu, un producents aicinājis Malti pievienoties.

Nataša atteikusies, un tas arī pielicis punktu viņas karjerai Holivudā – saniknotais Vainstīns norādījis, ka devis sievietei "lielisku iespēju", bet viņa nav pratusi to novērtēt.

Filmā "Nine", kas iznāca 2009. gadā, piedalījās tādas ekrāna zvaigznes kā Penelope Krusa, Nikola Kidmena, Mariona Kotijāra, Sofija Lorēna un citas.

Norvēģu aktrise ir devītā persona, kura apsūdz Vainstīnu izvarošanā.

"Es to daru sava trīs gadus vecā dēla dēļ, lai viņš saprot, kā ir jāizturas pret sievietēm, neskaitāmu mazu meiteņu dēļ, lai viņām nekad nebūtu jāpiedzīvo šāda pieredze, un visu to sieviešu dēļ pirms un pēc manis, kuras ir mēģinājušas gūt panākumus Holivudā," savu lēmumu atklāt gandrīz 10 gadus seno notikumu skaidrojusi Malte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!