Foto: Reuters/Scanpix

Ietekmīgais amerikāņu žurnāls People nosaucis šī gada skaistāko cilvēku pasaulē – par to kļuvusi 31 gadu vecā kenijiešu aktrise Lupita Njungo (Lupita Nyong'o), kura popularitāti ieguva pēc filmas 12 Years a Slave.

Saskaņā ar tradīciju aktrises fotogrāfija rotā izdevuma vāku, bet žurnālā publicēts saraksts ar 50 pasaulē skaistākajiem cilvēkiem.

Daļēji šo var apskatīt žurnāla elektroniskajā versijā, bet vēl starp pasaulē skaistākajiem cilvēkiem minēta aktrises Ambera Hērda un Kerija Vašingtona, modele Mollija Simsa, dziedātāja Pinka u.c.

Komentējot savu "iecelšanu" par gada galveno skaistuli, Njongo žurnāla lēmumu nosaukusi par "patīkamu un dāsnu komplimentu". Aktrise teikusi, ka viņas māte Dorotija viņai vienmēr teikusi, ka meita ir skaista, un tagad arī pati Lupita tam noticējusi.

Vairākus gadus Lupita Holivudā strādāja par producenta asistenti, bet arī pati producējusi un režisējusi dokumentālās filmas. 12 gadi verdzībā bija viņas pirmā filma, bet par to aktrise uzreiz tika apbalvota ar prestižo "Oskara" balvu.

Pasaulē skaistākos cilvēkus žurnāls People nosauc jau kopš 1990. gada - par pirmo skaistuli tika atzīta Mišela Pfeifere, bet iepriekšējos gados par skaistākajām tika atzītas Dženifera Lopesa, Bejonsa Noulza un Gvineta Paltrova.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!