Foto: Vida Press
Populārais žurnāls "People" novembrī tradicionāli paziņo tā kunga vārdu, kurš šogad ticis pie pasaulē seksīgākā vīrieša goda, un šoruden šis tituls piešķirts 46 gadus vecajam britu aktierim Idrisam Elbam.

Elba, kurš plašu atpazīstamību iemantojis ar lomu HBO seriālā "The Wire", bet supervaroņu grāvēju cienītājiem noteikti būs palicis atmiņā ar Asgardas vārtu sarga lomu "Marvel" filmās par Odina dēlu Toru, ir kļuvis par vienu no spožākajām Holivudas šī brīža zvaigznē un ir apveltīts ne tikai ar talantu, bet arī vīrišķīgu šarmu, vēsta izdevums.

"Paskatījos spogulī, novērtēju sevi. Nodomāju, ka, jā, nudien tu šodien esi diezgan seksīgs. Bet, ja nopietni, tā vienkārši bija patīkama sajūta. Tas bija patīkams pārsteigums, kas noteikti pacēla pašapziņu," par sev piešķirto titulu žurnālam sacījis Elba.

Aktieris ir pēc kārtas 33. vīrietis, kuram žurnāls piešķīris seksīgākā vīrieša godu. Pirmais šo titulu 1985. gadā saņēma aktieris Mels Gibsons, kuram tolaik bija tikai 29 gadi.

Savukārt pērn par seksīgāko vīrieti tika atzīts mūziķis un aktieris Bleigs Šeltons, bet vēl gadu iepriekš – aktieris Dveins Džonsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!