Foto: Instagram.com/agataagataaa/
Krievijas aktieris Pāvels Prilučnijs "uzkrājis" parādu par komunālajiem pakalpojumiem dzīvoklī, kur šobrīd mitinās latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece.

"Maskavas galvaspilsētas celtniecības fonds" iesūdzējis tiesā pilsoni Prilučniju, panākot parāda piedziņu.

Kā vēsta Krievijas mediji, aktieris jau septiņus mēnešus nav maksājis par komunālajiem pakalpojumiem dzīvoklī Maskavā. Parāda summa – 80 000 rubļu (nedaudz vairāk par 1000 eiro).

Tiesa apmierinājusi nama apsaimniekotāja prasību par piedziņu pilnā apmērā.

Miteklis iegādāts ar hipotekārā kredīta palīdzību uz Prilučnija vārda, tomēr pēc ģimenes skandāla tajā šobrīd mitinās Agate Muceniece ar diviem viņa bērniem. Tā kā dzīvoklis pieder Prilučnijam, viņam arī jānomaksā iekrātais parāds.

Pirms nedēļas Muceniece iesniegusi tiesā šķiršanās prasību. Iepriekš tika ziņots, ka aktieru pāris spējis vienoties par īpašumu sadali, proti, savrupnams 55 kilometrus no Maskavas paliek vīra īpašumā, savukārt Muceniecei pēc šķiršanās paliek dzīvoklis Maskavā – tieši tas, par kuru ilgstoši nav maksāti komunālie rēķini.

"Delfi" jau vēstīja, ka slavenais aktieru pāris pēc virknes skandālu pošas savu laulību šķirt. Gan vīrs, gan sieva norādījuši, ka šķiršanās ir emocionāla, jo abu starpā esot "itāļu stila attiecības".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!