Foto: Vida Press

58 gadus vecais Holivudas aktieris Brūss Viliss nekustamā īpašuma tirgū izlicis vienu no diviem saviem Losandželosas īpašumiem – kinozvaigzne par šo villu cer saņemt 22 miljonus ASV dolāru.

Kā liecina aģentu izplatītajā informācijā, šī spāņu stilā ieturētā privātmāja Beverlihilsā ir celta 1928. gadā un tā ir 965 kvadrātmetrus plaša.

Šo gadu laikā tā ne reizi vien remontēta, ir mainījusi saimniekus un atmosfēru. Viliss par deviņiem miljoniem to nopirka 2004. gadā, kad vēl bija precējies ar aktrisi Demiju Mūru. Tobrīd pāris audzināja trīs meitas un māja ar 11 guļamistabām un 11 vannas istabām nešķita pārāk liela.

Pēc šķiršanās no Mūras un laulībām ar 35 gadus veco Emmu Hemingu Viliss dzīvo mazākā saimē - vecākās meitas ir jau lielas, viņas dzīvo vai nu ar māti, vai atsevišķi, bet jaunajai meitiņai ir tikai viens gads, tāpēc priekšroka tiek dota kompaktākai atmosfērai.

Šī atmosfēra pieejama turpat kaimiņos, jo Vilisa otra māja atrodas gandrīz blakus šai villai. Tā ir trīsreiz mazāka - "tikai" 270 kvadrātmetrus liela, taču atrodas leģendārajā Mulholland Drive. Bez šīm divām mājām Losandželosā Vilisam pieder arī divi dzīvokļi Ņujorkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!