Foto: Vida Press
Pagājušās nedēļas nogalē kādā no Beverlihilsas restorāniem tikušies divi slaveni spriedzes filmu aktieri Silvestrs Stallone un Arnolds Švarcenēgers – viņi apsprieduši iespējamos nākotnes projektus, tomēr fotogrāfu uzmanību piesaistījis kāds cits tikšanās aspekts.

Iznākot no restorāna, Stallone savam kolēģim lielījies ar savu jauno automašīnu - Volkswagen markas sedanu, un Švarcenēgers, kurš esot skaistu automašīnu mīļotājs, atzinīgi novērtējis Stallones pirkumu.

Tad Švarcenēgers uz Stallones automašīnas pamanījis mazu traipiņu, par kuru Slajs palika vienaldzīgs, tomēr bijušajam "Mr. Olympia" titula ieguvējam nelika mieru, tāpēc 63 gadus vecais aktieris sameklēja putekļu birstīti un, kūpinādams cigāru, sāka pulēt Stallones automašīnu.

Stallone novērtēja kolēģa centienus, par padarīto darbiņu iedeva viņam dzeramnaudu, un abi aizbrauca savās darīšanās.

Kas attiecas uz leģendāro aktieru nākotnes plāniem, runā, ka Švarcenēgers plāno piedalīties filmas True Lies (Patiesie meli) otrajā daļā, kā arī ieinteresējies par Stallones režisētās filmas The Expendables turpinājumu, kurā gan viņam, gan Brūsam Vilisam varētu būt krietni vien nozīmīgākas lomas, nekā pirmajā daļā.

Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!