Foto: Vida Press

Daudzu komēdijseriāla Two and a Half Men (Divarpus vīru) fanu sirdīs joprojām īpaša vieta atvēlēta aktierim Angusam Tērneram Džonsam (attēlā), kurš vairāku gadu garumā atveidoja Džeiku Hārperu. Jaunākie foto, kuros viņš iemūžināts, apliecina, ka no maza puisēna viņš izaudzis par brašu jaunekli.

Džonss seriālā filmējās no 2003. līdz 2015. gadam. Kā liecina vietnē IMDB.com pieejamā informācija, viņš piedalījies 226 sērijās, un gadu gaitā faniem bija iespējams vērot, kā aktieris pieaug un mainās.

Aktiera atveidotais tēls Džeiks īpaši spilgti uz citu varoņu fona izcēlās laikā, kad viņš vēl bija mazs puisēns. Asprātīgie jociņi, piemīlīgā sejiņa un nedaudz ērmīgās izdarības lika daudziem gardi smieties un sajūsmināties.

Pērnā gada februārī tika translēta pēdējā seriāla epizode, un pa šo laiku Angusa vizuālais tēls ļoti izmainījies. Ārvalstu mediji ziņo, ka Džonss šonedēļ iemūžināts Losandželosā, un paparaci foto pārsteiguši daudzus.

Aktieris tagad ataudzējis kuplu bārdu un garus matus, un viņa jaunajā veidolā grūti saskatīt līdzības ar daudzu fanu savulaik tik ļoti dievināto seriāla tēlu Džeiku. Turklāt daudzus pielūdzējis satraucis fakts, ka aktieris paparaci bildēs izskatās pagalam sadrūmis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!